分析 短文大意:很久以來(lái)開(kāi)心是被當(dāng)做很自然的事,并且關(guān)于開(kāi)心,不需要特殊的事情去做,現(xiàn)在我們知道我們致力于和其他人相處得好,后面內(nèi)容是介紹幾種方法怎樣變得開(kāi)心.因此這篇文章主要講的是如何讓自己變得更快樂(lè).
解答 57-60 AACD
57題答案:A 細(xì)節(jié)理解題.根據(jù)后面句子so you must learn not to be too unhappy when you make a mistake.所以當(dāng)你犯錯(cuò)誤的時(shí)候,你必須學(xué)會(huì)不要太不開(kāi)心.前面用A你不能期望完美.
57題答案:A 根據(jù)第三段One way to develop a good character is being friendly and polite to your own group,to older people,to strangers and especially to those who do not look important or do not interest you."培養(yǎng)好性格的一個(gè)方法是對(duì)自己的團(tuán)隊(duì),對(duì)年長(zhǎng)的人,對(duì)陌生人,特別是那些看起來(lái)不重要或?qū)δ悴桓信d趣的人保持友好和禮貌.故選擇A.
59題答案:C 文章主旨大意歸納題,根據(jù)原文One way to develop a good character is being friendly and polite to your own group,to older people,to strangers and especially to those who do not look important or do not interest you.一種發(fā)展好的性格特征的辦法是對(duì)你自己的小組,老人,陌生人,尤其那些看起來(lái)不重要或者對(duì)你不感興趣的人友善和禮貌.可知即使是那些對(duì)我們不重要的人,我們也需要對(duì)他們禮貌,故選C.
60題答案:D 文章主旨大意歸納題,根據(jù)原文One way to develop a good character is being friendly and polite to your own group,to older people,to strangers and especially to those who do not look important or do not interest you.一種發(fā)展好的性格特征的辦法是對(duì)你自己的小組,老人,陌生人,尤其那些看起來(lái)不重要或者對(duì)你不感興趣的人友善和禮貌.可知即使是那些對(duì)我們不重要的人,我們也需要對(duì)他們禮貌,也就是別人喜歡自己,故選D.
點(diǎn)評(píng) 閱讀理解題,考生注意通讀全文,在理解的基礎(chǔ)上,按要求做題,注意原文利用和自我加工相結(jié)合
年級(jí) | 高中課程 | 年級(jí) | 初中課程 |
高一 | 高一免費(fèi)課程推薦! | 初一 | 初一免費(fèi)課程推薦! |
高二 | 高二免費(fèi)課程推薦! | 初二 | 初二免費(fèi)課程推薦! |
高三 | 高三免費(fèi)課程推薦! | 初三 | 初三免費(fèi)課程推薦! |
科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解
查看答案和解析>>
科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解
查看答案和解析>>
科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解
查看答案和解析>>
科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解
查看答案和解析>>
科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解
56.Jenny is a pet lover.She will have her summer holidays in two weeks'time.Which message will draw her attention? 57.David is the boss of a big education company. Which information will he be probably interested in? 58.Wang Lan just came back from England.She is looking for a job.She prefers to work in a big company. Which information will interest her? 59.Helen is a housewife.Which message is she interested in? 60.The students in No.2Middle School plan to have a picnic.Whether they will do it depends on the weather.What message do they need to pay attention to? | A.A study of the people in China's largest cities shows that saving money for children's education has become an important reason for saving.It is the second most important purpose of people's saving habit.The result shows that people in China care much about education.The education market is very big in China. B.Lots of people miss their pets while they are on holidays.Our hotel can solve(解決)this problem.We lend cats or dogs to you.We are sure that you will be happy to stay with them. C.We have all kinds of video films,TV plays,and music videos.You can enjoy yourself and take time to watch your favourite videos at our shop.You can also borrow some videos home,each video for a week for one dollar. D.Living in another country can help you to learn a language,and about another culture.Many companies today need employees(雇員)who can speak a foreign language,or have the experience of living or working in another country. E.Our city will have a cloudy day tomorrow.It will be rainy at times.There will be a strong wind.The day after tomorrow will be sunny.It will be a fine day to go hiking or to have a picnic. F.We sell eggs,apples,tomatoes and pork at very low prices,Our business hours are from 6:00am to 10:30pm. |
查看答案和解析>>
科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解
查看答案和解析>>
科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:閱讀理解
查看答案和解析>>
科目:初中英語(yǔ) 來(lái)源: 題型:選擇題
A. | are;is | B. | are;are | C. | is;is | D. | is;are |
查看答案和解析>>
百度致信 - 練習(xí)冊(cè)列表 - 試題列表
湖北省互聯(lián)網(wǎng)違法和不良信息舉報(bào)平臺(tái) | 網(wǎng)上有害信息舉報(bào)專區(qū) | 電信詐騙舉報(bào)專區(qū) | 涉歷史虛無(wú)主義有害信息舉報(bào)專區(qū) | 涉企侵權(quán)舉報(bào)專區(qū)
違法和不良信息舉報(bào)電話:027-86699610 舉報(bào)郵箱:58377363@163.com